INFORMACJE BRANŻOWE

EnoBus na targi EnoExpo

Wyjazd przeznaczony jest dla importerów, restauratorów, dziennikarzy i sommelierów.
Plan wyjazdu:
8:30 wyjazd z Katowic
9:50 dojazd na Targi EnoExpo
10:10 – 10:30 Spotkanie na stoisku E6 (Słowacja)
13:00 – 13:45 Wina do restauracji – jakie i dlaczego. Prezentacja z degustacją wybranych win. (max. 8 osób). Prowadzenie Andrzej Strzelczyk
15:00 – 15:45 Degustacja wertykalna wybranych win z Tejo (max. 8 osób) Prowadzenie Andrzej Strzelczyk
16:20 Powrót do Katowic
18:00 Katowice
Wraz z zapisem na wyjazd należy podać temat wybranego szkolenia oraz nazwę firmy i zajmowane stanowisko.

zapisy: info@silesiawine.pl

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *