Spotkanie HoReCa

Masterclass „Historia a dzisiejsze winiarstwo niemieckie” oraz warsztaty „Dobre praktyki w zarządzaniu”

Już 21 stycznia zapraszamy na pierwsze spotkanie branżowe w 2019 roku.
Tym razem w  trakcie spotkania przewidziane są 2 panele:

? warsztaty „Dobre praktyki w zarządzaniu” poprowadzi Michalina Patucha: psycholog biznesu, trener, coach. Założycielka Akademii Liderów Gastronomii – Od kilku lat współpracuje z restauracjami na Śląsku wspierając w rozwoju i budowaniu długofalowych relacji z Gośćmi. Swoją pracę w obszarach psychologii poświęca przywództwu, roli inspirującego lidera, autentyczności i relacjom.

? Masterclass „Historia a dzisiejsze winiarstwo niemieckie” (duża dawka wiedzy oraz degustacja) poprowadzą
Monika Wojtysiak – sommelier, certyfikowany ekspert w dziedzinie win niemieckich. Od 2001 roku importer win niemieckich do Polski, od 2005 do 2018 właściciel sklepu, winebaru i centrum szkoleniowego w Warszawie. Autorka artykułów o tematyce enologicznej, współorganizator licznych imprez o tematyce winiarskiej, szkoleń, warsztatów na temat łączenia kulinariów i wina oraz degustacji komentowanych.
oraz
Wojciech Kielanowski – importer, miłośnik wina, promotor kultury picia wina, współorganizator warsztatów kulinarnych oraz szkoleń o winiarstwie niemieckim.

Pepita Tapas & Wine Bar

ul. Gliwicka 49, Katowice

Termin: 21 styczeń 2019
godz. 12.00- 15:00

Zgłoszenia udziału prosimy przesyłać na adres info@silesiawine.pl do dnia 20 stycznia. Prosimy o podanie firmy, którą Państwo reprezentują oraz zajmowane stanowisko.

Udział w degustacji i warsztaty jest bezpłatny. Wstęp na tylko po potwierdzeniu zgłoszenia przez organizatora. Spotkanie jest wyłącznie dla firm z branży HORECA, sklepów specjalistycznych, dziennikarzy branżowych i bloggerów winiarskich.

UWAGA:
Ograniczona ilość miejsc, decyduje kolejność zgłoszeń.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *